aangenaam!

YEDS is in juni 2014 gestart onder de naam YETI EN DE STER. Opgericht door Starla van der Veen en Annejet Gosselink vanuit liefde voor mooie dingen en een wens om al dat mooie werk van kunst - en designtalent een podium te bieden. In allerlei vormen: exposities, werk in opdracht, samenwerking en co-creatie. YEDS heeft nooit een eigen vaste plek gehad maar ziet heel Rotterdam en omgeving als speelveld.

YEDS heeft een divers aanbod kunstenaars en designers aan zich verbonden en koppelt hun werk aan locaties, organisaties en evenementen. We zorgen ervoor dat werk op maat wordt geleverd en gecureerd; dit kan een designstuk zijn voor in huis, een heel bedrijfspand voorzien van kunst of het verzorgen van een workshop. 

Maak je kunst/design en wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Klik dan hier.
Wil je graag kunst/design op locatie en wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Klik dan hier.


Starla van der Veen - kunstkoppelaar

YEDS is voor mij uitdaging, ondernemerschap, (veel) nieuwe mensen ontmoeten, interessant werk cureren en manieren bedenken om dat werk bij het publiek te krijgen, verbinden en creëren. 

De volgende dingen maken me ook erg blij (en zijn vaak gelinkt aan YEDS): vrienden, familie en onbekenden - musea - lezen - planten - muziek - tweedehands - hoogbouw - interieur - yoga - nieuwe dingen - picknick - reizen - avontuur - kleurcombinaties - eten/koken

v_achter_starla.png

 

Annejet Gosselink - kunstkoppelaar

YEDS is een droom die uitkomt! Werk maken van de mooie dingen die ik tegenkom, door allerlei (nieuwe) manieren te bedenken om werk van kunst- & designtalent een podium en publiek te geven dat het verdient... Het creëren van iets nieuws, het verbinden van mensen/initiatieven en (nieuwe) samenwerkingen aangaan doe ik het liefst! 

Voor alle tijd die over blijft: vrienden&familie - reizen - hardlopen - musea -  tweedehands - rotterdam -  analyseren - boeken - ontdekken - muziek