aangenaam!

YEDS (YETI EN DE STER) is in juni 2014 uit liefde voor mooie dingen opgericht en is een creatief platform dat zich richt op het bieden van een podium voor werk van kunst en designtalent, werk in opdracht, samenwerking en co-creatie. We hebben geen vaste plek maar zien heel Rotterdam als speelveld.
YEDS heeft een divers aanbod kunstenaars en designers aan zich verbonden en koppelt hun werk aan allerlei plekken. We zorgen ervoor dat werk op maat wordt geleverd en gecureerd; dit kan een designstuk zijn voor in huis, een heel bedrijfspand voorzien van kunst of het verzorgen van een workshop. 

Maak je kunst/design en wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Klik dan hier.
Wil je graag kunst/design op locatie en wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Klik dan hier.


Starla van der Veen /  Co-founder

YEDS is voor mij uitdaging, ondernemerschap, (veel) nieuwe mensen ontmoeten, prachtig werk cureren en manieren bedenken om dat werk bij het publiek te krijgen, verbinden en creëren. En dat alles in lievelingsstad Rotterdam.

De volgende dingen maken me ook erg blij (en zijn vaak gelinkt aan YEDS): vrienden, familie en onbekenden - musea - lezen - planten - poes - muziek - tweedehands - hoogbouw - interieur - yoga - nieuwe dingen - picknick - reizen - avontuur - kleurcombinaties - eten/koken

 

Annejet Gosselink / Co-founder

YEDS is een droom die uitkomt! Werk maken van de mooie dingen die ik tegenkom, door allerlei (nieuwe) manieren te bedenken om werk van kunst- & designtalent een podium en publiek te geven dat het verdient... 
Met het creëren van iets nieuws, het verbinden van mensen/initiatieven en samenwerkingen aangaan kunnen we onszelf steeds opnieuw blijven uitvinden en uitdagen, hoe leuk is dat! 


Voor alle tijd die over blijft:
vrienden&familie - reizen - hardlopen - musea -  tweedehands - rotterdam -  analyseren - boeken - eten&drinken - ontdekken - muziek

 

 

 

 

 

Bibi Kok / Stagiaire 

Ik ben Bibi, ik ben over een paar weken 22, woon in Rotterdam en studeer illustratie aan de Willem de Kooning Academie. Nu loop ik stage bij YEDS omdat ik de nieuwe huisstijl mag ontwerpen. Dit is namelijk een uitdaging voor me omdat ik als illustratie student normaal gesproken enkel bezig ben met tekenen of schilderen. Ik heb veel zin om te leren over het grafische aspect van deze opdracht en vooral veel te maken! Mijn ervaringen tijdens de stage kan je volgen op bibistage.tumblr.com en ik zal in de toekomst ook de Instagram een weekje overnemen.

tekstueel ingestelde illustrator ~ toneel ~ humor ~ ASMR-liefhebber (als je dit niet kent, zoek het vooral op!) ~ Coen Brothers films - volle melkdrinker ~ denksporter (als in ingebeeld sporter dus)