aangenaam!

YEDS heeft een divers aanbod kunstenaars en designers aan zich verbonden en koppelt hun werk aan locaties, organisaties en evenementen. We zorgen ervoor dat werk op maat wordt geleverd en gecureerd; dit kan een designstuk zijn voor in huis, een heel bedrijfspand voorzien van kunst of het verzorgen van een creatieve brainstormsessie of een workshop. 

Maak je kunst/design en wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Klik dan hier.
Wil je graag kunst/design op locatie en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier.


Annejet Gosselink >> eigenaar & kunstkoppelaar

YEDS is een droom die uitkomt! Werk maken van de mooie dingen die ik tegenkom, door allerlei (nieuwe) manieren te bedenken om werk van kunst- & designtalent een podium en publiek te geven dat het verdient... Het creëren van iets nieuws, het verbinden van mensen/initiatieven en (nieuwe) samenwerkingen aangaan doe ik het liefst! 


YEDS is in juni 2014 gestart onder de naam YETI EN DE STER. Opgericht door Annejet Gosselink en Starla van der Veen vanuit liefde voor mooie dingen en een wens om al dat mooie werk van kunst - en designtalent een podium te bieden. In allerlei vormen: exposities, werk in opdracht, samenwerking en co-creatie. Bekijk het overzicht hier.

Starla is tot en met 2018 betrokken geweest bij YEDS en is daarna een andere weg ingeslagen in Arnhem als creatief pedagoog en teamcoördinator. Ze is nog wel stiekem verliefd op Rotterdam en helpt Annejet door af en toe in de YEDS Raad van Advies te stappen en samen kunst te spotten.

Lees er meer over in dit nieuwsbericht.