YETI EN DE STER (YEDS) is uit liefde voor mooie dingen opgericht door Starla en Annejet  in juni 2014 en maakt van Rotterdam een openbare expositie- en verkoopruimte. We hebben geen vaste plek maar zien Rotterdam an sich als galerie: de hele stad is ons speelveld! 

 

Label VERS WERK  We scouten werk van diverse makers en geven het een podium op  plekken in de stad. Dit kan een pop-up of een bloemenwinkel zijn. Een leegstaand pand, een evenement, een nieuwe lunchplek of een festival. We matchen de maker met het juiste podium, en andersom. Het werk dat bij een podium te zien of te koop is krijgt het VERS WERK label, waarop wordt verwezen naar YEDS.NL voor meer informatie over de maker. 

Onderweg In het online blog ONDERWEG  schrijven wijzelf en de diverse makers die aan ons verbonden zijn over hun werk, inspiratie en belevenissen op kunst en designgebied. 

In opdracht Werk kan ook in opdracht gemaakt worden. Voor particulieren en bedrijven. In een gesprek wordt gekeken naar de specifieke wens. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een groot ruimtelijk werk, een schilderij boven de bank in een nieuw huis, een sculptuur in de tuin of de inrichting van een bedrijfsruimte of hal. We zoeken ook hier naar de juiste match tussen opdrachtgever en maker. 


Aangenaam!

Heb jij een fantastische plek en wil je graag een podium bieden aan VERS WERK? Heb je een leegstaand pand? Een nieuw in te richten ruimte of een specifieke vraag? We denken graag met je mee.

Of ben je een maker en wil je meer weten over een samenwerking?

Ja, laten we koffie drinken!