AGENDA

Hier staan de aankomende events, workshops, vers werk openingen en meer leuks dat nog gaat komen. Wil je weten wat we al gedaan hebben? Of op zoek naar foto's van eerdere projecten/events? Kijk dan bij portfolio.


WERK IN DE WINKEL: MICHAEL VAN KEKEM | RILY - 7 SEPT T/M 2 NOVEMBER 2016

Onze samenwerkingspartner Rotterdam I Love You (RILY) heeft een mooie ruimte op de Korte Lijnbaan (naast de Mac) waar YEDS een gedeelte invulling aan geeft. Om de 2 maanden zal een andere YEDS maker zijn werk hier verkopen. Op dit moment is dat het werk van maker Michael van Kekem: Prints, tassen en very manly pins!
 

VERS WERK: ESTHER SEPERS | FLOWERS & SOURS - 5 JUNI T/M 30 SEPT 2016

Flowers&Sours opende op 5 juni en illustrator Esther Sepers verkoopt de aankomende maanden haar werk onder het VERS WERK label op deze gloednieuwe locatie. 

MAKER
Esther Sepers Illustraties is specialist natuur en vormgeving en dat zie je in haar werk meteen terug. Inspiratie haalt ze uit alles wat er om haar heen gebeurt: een mooie kleur lucht, een plantje wat tegen een huis aan groeit of de kat van de buurvrouw. Op deze locatie kun je diverse werken van Esther bekijken en ook haar postkaarten kopen.

PLEK
Flowers&Sours is een proeflokaal en laboratorium in één, waar het verhaal van de producten én het maakproces centraal staan. Het is een platform waar je weer in aanraking komt met de kwalitatieve, kleinschalige productie van voedsel.  Het is een initiatief van Maidie van den Bos (Bloesembar) en Sanne Zwart (Ferme Kolen, Keukenboeren) en onlangs is Cathy van den Berg (Friscat) aangesloten. 

Check voor de openingstijden en activiteiten de website Flowers & Sours