KOPPELT KUNST AAN ORGANISATIES, LOCATIES EN EVENEMENTEN  HET LAATSTE NIEUWS 


DE MAKERS 

Aangenaam! Ik ben Ferdy en ik maak haarfijne tekeningen en schilderijen van voornamelijk dieren die zich in een andere wereld bevinden. Vrij werk wissel ik af met opdrachten voor bedrijven en particulieren, ik vind het prettig om met verschillende mediums te werken.
— Ferdy Remijn, illustrator
Aangenaam! Ik ben Mark, architect en meubelmaker. Met mijn onderneming MNL maak ik houten meubels en producten op maat.
— Mark Langen, meubelmaker
Aangenaam! Ik ben Malou en ik ben urban-jutter, vondstenwerver en/of verhalenverteller. Ik maak sculpturen, foto’s, collages en multiples.
— Malou Cohen, urban jutter
Aangenaam! Ik ben Chiara en ik maak subtiele, zachte illustraties. Ook maak ik vrij werk, zoals publicaties en illustraties om in te lijsten. Ik ontwerp en verkoop papieren producten, zoals kaarten met gouden strik.
— Chiara Arkesteijn, illustrator
Aangenaam! Ik ben Karen, fotograaf en houd me een groot deel van de tijd bezig met het vastleggen van muziek en zijn makers.
— Karen van Gilst, fotograaf
Aangenaam! Ik ben Govert en ik heb een passie voor steden en met name voor mijn geboorte-stad Rotterdam. Dit deel ik graag met anderen en daarom maak ik schilderijen van de stad. Voor mij is Rotterdam een bijzondere, rauwe en robuuste stad en in mijn werk streef ik ernaar deze kenmerken te benadrukken en Rotterdam als een grootse metropool af te beelden.
— Govert van der Heijden, illustrator

KLIK HIER VOOR DE PROFIELEN VAN ALLE MAKERS


YEDS OP INSTAGRAM