IK MAAK KUNST/DESIGN

YEDS is een creatief platform en richt zich op het bieden van een podium voor werk van kunst-en designtalent, werk in opdracht, samenwerking en co-creatie. Benieuwd wat dat voor jou als maker kan betekenen? Hier lees je er meer over en we komen graag met je in contact.

WERK IN OPDRACHT
We gaan actief op zoek naar mogelijkheden om met de makers specifieke opdrachten voor bedrijven en initiatieven te krijgen. 

EVENTS
We organiseren regelmatig evenementen of zijn hier onderdeel van. Onder andere festivals, markten, tours en wijk-initiatieven. Dit doen we veelal in samenwerking met like minded organisaties. Het doel is exposure voor het werk creëren, publiek een kijkje in de ambacht geven door middel van workshops/demonstraties en samenwerkingen en verbindingen tussen disciplines leggen. Zo zijn we initiator van Keilefest en Tour d'Amour en zijn we onderdeel geweest van o.a. Bazar Bizar en Wereld van Witte de With. Alle events zien? Dat kan hier...

NETWERK
YEDS biedt een netwerk van diverse initiatieven, disciplines en creatieve denkers waar we makers op laagdrempelige wijze mee in aanraking brengen. Krachten bundelen is een sterke basis binnen YEDS. We geloven dat een goed netwerk, delen van kennis en ervaring een groot verschil maakt wanneer je je werk naar buiten wil brengen. Daarom koppelen en verbinden we er graag op los.

YEDS TALK
Let's get together! YEDS TALK is een bijeenkomst gericht op ontmoeting tussen makers, samenwerking, kennisuitwisseling en co-creatie. Het YEDS-concept is organisch en biedt veel ruimte voor de inbreng van makers. We kijken bij YEDS waar behoefte ligt bij de makers en passen de TALKS hierop aan. 

ONLINE
De maker heeft op yeds.nl een eigen profiel met achtergrondinformatie en foto's van het werk. Daarnaast moedigen we bloggen over werk, delen van inspiraties, nieuwe projecten etc erg aan! Op die manier trekken we meer publiek naar ons toe en krijgen geïnteresseerden een bijzonder kijkje in de kunst en cultuursector.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer weten over YEDS? We komen graag met je in contact. Dat kan door te mailen naar info@yeds.nl of onderstaand contactformulier in te vullen.

Naam *
Naam