IK WIL KUNST/DESIGN

YEDS heeft een divers aanbod kunstenaars en designers aan zich verbonden en koppelt hun werk aan de juiste plekken. We zorgen ervoor dat werk op maat wordt geleverd en gecureerd; dit kan een designstuk zijn voor in huis, een heel bedrijfspand voorzien van kunst of het verzorgen van een workshop. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

KUNST/DESIGN OP JOUW LOCATIE
Ben je op zoek naar een uniek schilderij, een natuurfoto, designstuk of sculptuur? Geen idee wat je boven de bank moet hangen of in die kale vergaderruimte? Een origineel kunststuk in een ruimte kan jouw huis of bedrijf een nieuwe dimensie geven en net dat beetje extra inspiratie bieden in je dagelijkse werk of leven. Juist een heel duidelijk beeld van datgene dat je wil maar je hebt het zelf nog niet kunnen vinden? YEDS gaat graag in gesprek over jouw specifieke wens en koppelt op verschillende manieren het juiste werk aan jouw plek:

>> Aankopen van werk
>> Huren van werk
>> Werk in opdracht laten maken
>> Toegepast op een specifieke vraag/situatie

Hier vind je voorbeelden van hoe we werk aan locaties matchen en hier een overzicht van alle makers die momenteel bij ons zijn aangesloten. Zoek je net iets anders? Laat het ons weten en wij duiken ons netwerk in en zoeken op basis van jouw wensen de juiste match. 

KUNST/DESIGN ERVAREN
De getalenteerde makers in het YEDS bestand delen graag hun unieke werk, ambacht, ervaring en vernieuwende ideeën. Dit vormt de basis voor diverse activiteiten waarbij je zelf kunt ervaren wat het maken van kunst voor uitwerking op je kan hebben. Dit kan in de vorm van workshops, integreren van kunst en design thinking in brainstormsessies of samenwerken aan een collectief kunstwerk, afhankelijk van de vraag en het gewenste resultaat. 

KUNST/DESIGN TIJDENS JOUW EVENEMENT
Kunst en design geeft een extra dimensie aan de invulling van evenementen. Op allerlei manieren hebben we de afgelopen jaren bijgedragen aan een passende vorm. Altijd met doel om de bezoeker in aanraking te laten komen met mooie en nieuwe dingen: tentoongesteld, in de verkoop, demonstratie, een ambacht leren en collectief maken van kunst. Voorbeelden zijn de door ons geïnitieerde en georganiseerde festival/events KEILEFEST en Tour d'Amour en deelname aan bestaande evenementen zoals Wereld van het Witte de With Kwartier en Bazar Bizar 2014/2015

INTERESSE?
Er zijn meerdere manieren waarop we kunnen voorzien in kunst en design. Om daar goed op af te stemmen gaan we graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen of wil je meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Naam *
Naam