WhatsApp Image 2017-04-23 at 22.47.19.jpeg
VDP_5060-1600x1000.jpg

KUNST HUREN?


Dat kan! Dankzij een samenwerking met Kunstuitleen Rotterdam is het mogelijk om (een selectie) werken van YEDS makers te huren! 

Wil je graag kunst in huis of op kantoor hebben, maar weet je nog niet zo goed waar je voorkeur naar uit gaat? Al een specifiek werk in gedachte voor jouw kantooromgeving of huis maar twijfel je over de aankoop? Nu kun je een kunstwerk eerst uitproberen voor een paar maanden en als het toch niet bevalt dan wissel je het gewoon in voor een ander werk!

Met een aanbod van ruim 8000 kunstwerken die te huur en te koop zijn, heeft Kunstuitleen Rotterdam in samenwerking met YEDS één van de meest uitgebreide en gevarieerde uitleencollecties van het land. Van abstract werk tot fotografie, design en 3D. De kunstwerken zijn van midden jaren veertig tot nu en zijn van kunstenaars uit Rotterdam en daarbuiten. Van zowel gerenommeerde kunstenaars als aanstormend talent. Dat maakt onze collectie in samenwerking met Kunstuitleen Rotterdam zo bijzonder!

Wil je graag hulp om werk te selecteren of te cureren? We horen graag je wens of vraag en dan bepalen we gezamenlijk het vervolg.

Praktisch
Je neemt contact op met ons over wat voor werk je wil huren. Eenmaal gekozen sluit je bij de kunstuitleen een lidmaatschap af voor slechts € 12,- per jaar en betaalt maandelijks het huurbedrag afhankelijk van de waarde van het werk (al vanaf €4,- per maand). Je huurt een werk voor minimaal 1 maand en maximaal 2 jaar. Variërend van je locatie (in Rotterdam) kun je het werk bij je thuis of op kantoor laten bezorgen tegen een kleine vergoeding. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!
 

Naam *
Naam