Aangenaam!
Ik ben Laura Aranda, oprichter van Studio Amargo en ik maak voornamelijk illustraties en designs van groot tot klein.


Inspiratie Observaties van mijn omgeving. Ik probeer een stap terug te gaan van wat soms hectisch kan zijn. Ik hou ook van vormen die op straat te vinden zijn. Ook een deel van mijn inspiratie komt van de reclame wereld en conceptuele kunst.

Dit kan ik goed  Organiseren, kleurcombinaties, het maken van strategieën om het proces tot een goed eindresultaat te leiden en eventuele problemen onderweg aan te pakken. Van anderen leer ik graag van alles! Ik geloof dat je van iedereen iets kan leren.

Favoriete website Ik ben een beeldend ingesteld persoon dus met Instagram heb ik ruim beelden genoeg om mijn dag rond te komen

Creatief proces Sinds het eerste concept/briefing raak ik al enthousiast. Ontdekken van nieuwe mogelijkheden om iets weer te geven. Het minst leuk vind ik het optillen van materialen.

(Guilty) pleasure Ik moet toegeven dat ik naar een gossip website kijk.

YEDS Ik vind heel tof wat ze doen, het verbinden van creatieve mensen met de rest van de artistieke wereld en omgeving. Dit stimuleert de creatieve energie in onze maatschappij.

Achtergrond Ik heb Autonoom Beeldende Kunst bij AKV St. Joost 's Hertogenbosch gestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik deel uitgemaakt van verschillende tentoonstellingen waar ik o.a. de kans kreeg om mijn tekst-werken te vertalen in een ruimtelijke manier. Ik heb toen ook verschillende printmedia ontdekt wat mijn liefde voor de print verder hielp. Na de academie heb ik een paar stages gelopen, bv bij Showroom MAMA.

Op dit moment ben ik mij verder aan het verdiepen in zeefdruk, en mijn inzichten op meer functionele manieren toe te passen. Ik heb ervaring opgedaan om naar de wensen van de mensen te luisteren en deze ook te verwerken in een concept. Ik heb ook gemerkt dat ik goed ben in organiseren wat goed van pas komt in dit vak. 

In opdracht Voor welke opdrachten ben je te benaderen? Ik breed inzetbaar zoals het ontwerpen van posters, illustraties, bedenken van een image/concepten, zeefdrukken, maken van patronen. Ik wil graag ook meer bezig zijn met grotere werken, zoals installaties maken of het maken van muurschilderingen.

Werkplek Ik heb een studio aan huis en verricht mijn zeefdruk werk bij Mesh Print Club, beide in Rotterdam.


Jouw bedrijf, huis of evenement verrijken met (deze) kunst?