Aangenaam! Mijn naam is Laura Kamphuis en ik maak schilderijen en muurschilderingen. 


Van anderen leer ik graag  ...hoe zij denken zichzelf te kunnen zijn, en daar van te houden.

Favo websites decorrespondent.nl | nakidmagazine.comherself.com

Creatief Proces  Het leukste vind ik de energie van geluk die ontstaat tijdens de research fase. De impact van mijn werk op andere mensen. Het minst leuk vind ik: in herhaling treden.

Guilty Pleasure Ongegeneerd dansen en (zeer vals) meezingen op nummers van Beyoncé. 

YEDS Ik ben geabonneerd op YEDS omdat ik niets liever wil dan mijn werk, inspiratie en passie met de wereld wil delen. Ik maak geen werk om op zolder te zetten. Ik wil een zo breed mogelijk publiek laten kennis maken met mijn werk in real life. Mijn werk is een beleving. 

 

Achtergrond Academie Artemis - Amsterdam. Opgegroeid met een vader als kunstschilder. Mijn koppige ik wilde daar niets mee te maken hebben, tot begin 2012. Ik begon met fotograferen, experimenteren en schilderen. Stoppen was onmogelijk. Beste keuze ooit, nog steeds dankbaar voor. 

Opdrachten: Mijn energie komt voort uit de drang naar het onbekende. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en uitdagingen. Vanwege mijn 'Academie Artemis achtergrond', kan ik goed conceptmatig denken en creëren. Ik werk graag met verschillende materialen, veel kleur of juist weinig. Ingetogen werken of grote doeken met impact. Muurschilderingen, portretten of kleurrijke abstracte magie. Kortom, daag me maar uit en ik floreer!

Inspiratie Mensen in openbare ruimtes, wolken gekleurd door de zon, eigenwijze natuur, foto's op z'n kop.

Ik ben goed in  de juiste spanning vinden tussen kleur, vorm en de beleving hiervan.

 

Jouw bedrijf, huis of evenement verrijken met (deze) kunst?