LEONTIEN VAN HATTEM

Aangenaam! Ik ben Leontien, grafisch denker, leg m’n omgeving vast en dicht de wereld bij elkaar. Ik maak kleine dingen groot, en grote dingen klein. Alles komt samen in grafisch werk waar minimalisme vaak een grote rol speelt.  


INFO

Guilty pleasure Milka Biscuit Choco Swing, laagje voor laagje op eten.  

YEDS ik ben geabonneerd op YEDS omdat ik onder de indruk was van het enthousiasme waarmee ze Rotterdam willen inkleuren, het heel leuk is hoe ze kunst en verschillende locaties aan elkaar koppelen en hoe de makers van deze kunst elkaar ontmoeten en inspireren. 

----------------------------------------------------------------------------------------

Interview

 

 

Werkplek Willem de Kooning Academie en Huize Zuid.

Inspiratie De omgeving. Mensen die ik ontmoet, gesprekken die ik heb of muziek die ik luister. Plekken waar ik ben of waar ik heen reis. Door af en toe stil te staan terwijl de wereld door raast. Ervoor te zorgen dat m’n perspectief continu veranderd.

Dit kan ik goed Makkelijk zijn op moeilijke momenten, en moeilijk doen wanneer het makkelijk kan. Van anderen leer ik graag hun manier van communiceren. Ik vind communicatie, vooral in de vorm van taal heel interessant. Let graag op wat mensen zeggen, hoe ze iets verwoorden of op welke manier ze hun zinnen opbouwen.

Creatief proces De verassing en verbazing die altijd ergens om de hoek komt kijken. Waarbij ik versteld sta van mezelf, het resultaat of een kleine verandering met groot resultaat. Minder leuk vind ik de chaos waar ik af en toe de weg in kwijt lijk te zijn en dan onzeker wordt over m'n eigen kunnen.