Aangenaam! 
Ik ben Malou Cohen: urban-jutter, vondstenwerver en/of verhalenverteller. Ik maak sculpturen, foto's, collages en multiples.


Inspiratie Mijn inspiratie haal ik van de straat.

Dit kan ik goed Ik ben goed in associëren en afstand nemen. Van anderen krijg ik graag feedback.

Favoriete website Op mister motley kijk ik het liefst.

Creatief proces Al spelend de dingen op hun plek laten vallen vind ik het leukst,  het minst leuk vind ik belastingzaken en andere administratieve rompslomp.

Guilty pleasure Hardop tegen mezelf praten.

YEDS Ik ben geabonneerd op yeds omdat ik het initiatief van deze meiden echt enorm waardeer en ze hele gave dingen organiseren.

Achtergrond In 2010 studeerde ik af aan de HKU richting Fine-art. Sindsdien werk ik als zelfstandige en exposeer ik mijn werk regelmatig op verschillende plekken. Opdit moment is mijn werk te zien bij de groepstentoonstelling 'De taal van materiaal' bij Galerie Bart in Nijmegen en in december ben ik geselecteerd om mee te doen aan 'This art fair' in de beurs van Berlage. Maar ook heb ik een tijdje geleden een project gedaan voor de gemeente Veenendaal waar ik een tijdelijk 'Openluchtmuseum' opende en een begeleidende catalogus uitbracht. Sinds kort geef ik 3D-lessen aan de basisopleiding van de HKU. Ook is er binnen mijn werk een lijn met betaalbare multiples (producten) ontstaan die te koop zijn bi een aantal winkels en conceptstores.

In opdracht Een werk/illustratie met een bepaald thema maken, deelname expositie of een andere vorm van samenwerking.

Werkplek Ik werk in mijn atelier.


Jouw bedrijf, huis of evenement verrijken met (deze) kunst?