Aangenaam! Ik ben Mark, architect en meubelmaker. Met mijn onderneming MNL maak ik houten meubels en producten op maat. 

Achtergrond Ik ben als architect opgeleid en had als hobby hout bewerken. Ik heb mezelf in het vak als meubelmaker geprofessionaliseerd en later als zelfstandige gestart. In het begin maakte ik vooral eigen werk, door de vele combinaties liet ik zien wat er allemaal mogelijk is. 

In opdracht In gesprek kijk ik graag op welke manier ik bovenstaande expertise kan toepassen bij interieur- en meubelwensen. Een klant wordt zo vaak geïnspireerd tot ideeën rondom ruimte, materiaal gebruik of combinatie van functies.

Dit kan ik goed Het verwerken en het combineren van functies in compacte meubelen.  Dit doe ik bij klanten met interieur wensen en in vrij werk in de vorm van unieke kubus meubelen.

Werkplek Mijn MNL werkplaats bevindt zich bij de RDM Makerspace op Heijplaat, een inspirerende omgeving met meerdere innoverende ondernemers. 

Inspiratie Mijn inspiratie haal ik onder andere uit de interesse voor het minimalisme. 

Creatief proces Het deel waar ik het meeste plezier uit haal is humor en van het tekenen van een concept tot het daadwerkelijk maken van iets definitiefs.

YEDS Ik ben geabonneerd op Yeds, omdat zij creatieve plekken weten te vinden waar ik zelf niet aan had kunnen denken en ik ontmoet andere ondernemers uit verschillende disciplines. 


Jouw bedrijf, huis of evenement verrijken met (deze) kunst?