Posterjunkies!

Ook al ben ik geen echte facebook fan, ik vind het ideaal om leuke pagina's te "liken". Dagelijks komen daardoor allerlei nieuwe dingen als events, initiatieven, websites, mooie spullen, onderzoeken etc voorbij tijdens het scrollen.

Wat helemaal handig is,  is dat ik ook pagina's aangeraden krijg die vrienden van mij hebben geliked. Zo één was Posterjunkies van de week. Wat een tof aanbod en goed concept hebben zij! Veel mooie illustraties, inclusief een kort stukje tekst over de artiest en contactgegevens. Je kunt het werk rechtstreeks kopen of jezelf aanmelden als artiest om je werk via de site aan te bieden. Bovendien organiseren ze ook wel eens events waarop het werk in real life te bekijken en kopen is.

Zeker dus het nemen van een kijkje waard: www.posterjunkies.com. En wie weet zie je wel eens een van de artiesten die erop staan terug bij YEDS!