Dit weekend: Rdamse kunst&design to-go

1. Vanavond tot 21u: De opening van de expositie Undertow in Showroom MAMA: zij tonen vijf kunstenaars die in hun werk menselijk gedrag onder een vergrootglas leggen. Ze delen een fascinatie voor de onderstromen van het menselijk bestaan, voor de bewuste en onbewuste rituelen, levensovertuigingen en conformistische codes die gedrag sturen (aldus MAMA, gaat dat zien)

2. Hiephiep Museum Boijmans Van Beuningen viert feest! 
Morgen vindt van 13u -17u de opening van de najaarstentoonstelling 'The Future of Fashion is Now' plaats. De tentoonstelling laat werk zien van ruim vijftig internationale ontwerpers, van bekende modehuizen tot startend talent en toont hoe de nieuwste generatie modeontwerpers met een kritische blik naar het huidige modesysteem kijkt. 
Maar thats not all, daarnaast openen nog zes andere tentoonstellingen in het museum en dat is extra reden voor een feestje! Je kunt er terecht voor pop up fashion performances, inloopworkshops en boekpresentaties. We zijn benieuwd!

3. In het vrije Kunstpodium De Witte Slagerij Crooswijk is de hele maand oktober de expositie van fotografe Sophie de Vos te zien. 
Met morgen om 20u Hugo Borst & Nico Dijkshoorn op visite. 

Wat ga jij dit weekend doen?