duo-expositie Michael van Kekem en Peter Smink

TAKE OPPOSING DREAMS MAKE SOMETHING UNDISCOVERED

Vorig weekend opende de experimentele duo-expositie van Michael van Kekem met Peter Smink: ‘Take Opposing Dreams Make Something Undiscovered’ bij Psynapse Gallery in Rotterdam.

Voor deze expositie is Michael visueel en tekstueel in gesprek gegaan met schrijver Peter Smink. Dit heeft geresulteerd in divers werk van hen beiden dat in de expo prachtig samenkomt. Michael is voor de expositie gaan werken met vormen in diverse (grafische) technieken en is nieuwe teksten gaan schrijven. Dit allemaal naar aanleiding van Hamlet’s ‘To Be Or Not To Be’ en als reactie op Peter’s werk.

De expositie is een maand te zien (t/m 9 december) en in die periode wordt er geleidelijk nieuw werk toegevoegd.

24 + 25 november zal er tijdens de expositie een workshop plaatsvinden. Tijdens de workshop zul je een object kiezen, een tekst hierbij creëren en dit afdrukken door middel van de linosnede techniek. Je kunt je hiervoor aanmelden via michaelvankekem@gmail.com. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Waar en wanneer?
Elk weekend t/m 9 december is de galerie geopend van 14.00 - 16.00 uur.
Finissage: zondag 9 december van 15.00 - 17.00 uur
Tijdens de finissage zal o.a. een bundeling van verzameld werk en tekst te koop zijn.

Psynapse Gallery
Rodenrijselaan 20A
3037 XE Rotterdam

2018-11-15.png

Meer werk van Michael zien? Bekijk hier zijn profiel en hier het werk dat hij vorig jaar in opdracht van RotterdamTheHague Airport maakte.