keilefest meets artweek

Tijdens Art Week kun je op 13 februari je ambachtelijke kunsthart ophalen bij de winter-editie van KEILEFEST!

Op donderdag en vrijdag gooit de werf haar deuren open voor publiek en vind je op 3000 m² loods meer dan 35 jonge ondernemers. Ontwerpers, meubelmakers, kunstenaars, muzikanten en fotografen hebben hier hun unieke ateliers en studio's gebouwd. Van stoffeerster tot surfboardshaper en timmerman tot food-truckbouwer. Maak kennis met de werf!

Op zaterdag barst KEILEFEST los. De focus ligt net als bij de zomer-editie op pure ambacht, creëren en delen van kennis en ideeën. Bouw mee aan een installatie, bekijk hoe marmer wordt bewerkt of ga linoleum snijden. Doe een dansje bij een van de bands, bewonder de geëxposeerde werken en ontmoet de vele creatieve ondernemers en makers die deelnemen. Kunst kijken is leuk maar er onderdeel van worden nog veel leuker.

Tijd en plaats
Donderdag 11 en vrijdag 12 februari: Open Keilewerf
Zaterdag 13 februari: KEILEFEST van 13:00 - 18:00
Vierhavenstraat 56, 3029 BG Rotterdam . Tussen Praxis en Daan Roosegaarde in.

De aankomende weken worden de deelnemers gepost op www.keilefest.nl  en op de facebookpagina! Daar vind je ook het facebook-event.
We organiseren KEILEFEST samen met de Keilewerf. Zij bieden net als wij een podium aan het werk van makers van kunst, design en muziek.