KIJK! VERS WERK IN STARTRUIMTE010

Aanstaande donderdag: Opening van de expositie van het werk van Mark Langen en Martijn Koolstra in startruimte010! 

DE MAKERS
Mark Langen heeft oog voor ingenieuze snufjes en vernuftige interieur-oplossingen. Tijdens de opening aanstaande donderdag laat hij zien hoe zijn geniale werk in elkaar steekt.
Martijn Koolstra is een fantastische beelden maker en exposeert 3 beelden op deze locatie. Martijn is verder een aardige alleskunner: naast prachtige sculpturen is hij ook gespecialiseerd in schilderingen, animatie, timmerwerk en illustratie. Hij zal tijdens de opening exclusief zijn illustraties verkopen. 

HET PODIUM
startruimte010 aan de Westblaak161 in Rotterdam, dé plaats waar jonge startende architecten, interieur- en landschapsarchitecten aan hun eigen bedrijf bouwen.
Onder het motto: samen staan we sterk helpen initiatiefnemers Birgit Jürgenhake (Architect) en Alijd van Doorn (Bouwmanager) deze groep selecteerde jonge starters. Daarbij mogen ze gebruik maken van een keur van ervaren bedrijven en specialisten die de nieuwe generatie graag een handje helpen. De combinatie van frissen ideeën van jonge bureaus met  de expertise van deze specialisten is de basis voor projecten die vernieuwend en haalbaar zijn. De projecten omvatten een breed spectrum van interieuradvies en kleine verbouwingen tot aan transformaties van bestaande gebouwen en nieuwbouw. www.startruimte010.nl 

donderdag 22 oktober 17u - 19:30u / startruimte010/ westblaak 161, Rotterdam

Het facebook-event vind je HIER.