kirsten verheij // freestyle illustrator

Afgelopen zomer gingen Starla en ik weer eens naar de Swan Market en bij binnenkomst werden we meteen verrast door de kleurrijke stand van Freestyle Illustrations. Daar troffen we de enthousiaste Rotterdamse Kirsten! Druk bezig om haar voorbijgangers ter plekke binnen no-time op papier af te beelden. We namen een kaartje mee, want wie weet zou het van pas komen voor een volgend event, dachten we toen nog... En zo geschiedde. We mailden haar of ze mee wilde doen met het YEDS-EVENT en na een positieve reactie zitten we een week later bij Le Nord in Rotterdam op het terras.  

Hoe het allemaal begonnen is? Haar nichtje is altijd veel met mode bezig en vroeg of Kirsten haar wilde tekenen. Het resultaat werd op Instagram gezet en door Swan Market opgepikt. Vrij snel daarna tuigde Kirsten Freestyle Illustrations op en sindsdien staat ze op evenementen waar ze naast het live tekenen ook unieke kaarten en prints (handmade - niet geprint!) verkoopt. Kirsten volgde de lerarenopleiding aan de Willem de Kooning, maar vindt het vooral leuk om zelf creatief bezig te zijn. Dus nu combineert ze het tekenen met een baan in de buitenschoolse opvang en hoopt ze op termijn van haar passie haar werk te kunnen maken.

Kirsten Verheij tekent er op los a.s. zaterdag in de Hoornbrekersstraat 10b, te Rotterdam! Bemachtig een freestyle illustration van jezelf. Je portret is op verzoek customizable; andere schoenen, langere benen of een maatje minder? Het is allemaal mogelijk!