Kunstschouw Zeeland

expositie

Deze week bivakkeer ik in (West Schouwen) Zeeland voor een weekje heerlijke rust. Ha, grapje. Kunstschouw got in the way, in a very good way.

Kunstschouw, hm?  Zelf noemen zij het: De grootste beeldende kunstmanifestatie van Zeeland.
En dat geloof ik best. Want ik ben nu 2 dagen onderweg en heb net de helft gezien. Met ongeveer 40 locaties en een paar honderd deelnemers in galeries, boerderijen, boomgaarden en molens kun je je dosis kunst hier wel halen! 

 

Mijn favorieten: 

Coenraad de Jong // Wat een prachtige foto’s! Coenraad fotografeert het leven om hem heen en gaat aan de slag met dubbelopnames, negatieven en fotoshop.  Instant fan.

Redmer Hoekstra // Mysterieuze illustraties met een duister en beeldschoon randje. Wow!

Art Peter Koelman // Helder en kleurrijk, hier is een heel eigen herkenbare stijl te ontdekken! Vooral de vrouwengezichten vingen mijn aandacht.  

Marleen Rijvers // De vilten werken van Marleen vallen op door hun omvang en de rust die ze uitstralen. Op de vilten kleden zijn natuurlijke materialen zoals hout en zijde bevestigd. Ik denk dat ze prachtig zouden hangen in een grote hal of loft.

 

Nieuwsgierig? Je kunt dit evenement nog tot a.s. zondag 23 juni bezoeken. Haal het magazine Kunstschouw voor 5 euro bij een VVV of een deelnemende exposant en ga op avontuur! 

http://www.kunstschouw.nl