martijn koolstra - beeldend kunstenaar

Tijdens Bazar Bizar dit jaar ontmoeten we Martijn, hij exposeerde daar beelden en illustraties, niet ver van onze YEDS stand. Nu, een paar maanden later bespreken we bij Booon met hem de mogelijkheden om samen te werken! Ook komen we van alles te weten over wat hem zoal bezig houdt als (beeldend) kunstenaar.  Met veel plezier gaan we op zoek naar VERS WERK plekken om zijn bijzondere werk aan Rotterdam te laten zien! 

Wie ben je en wat doe je?
Martijn Koolstra, beeldend kunstenaar, zzp er klusbedrijf timmer- en schilderwerk.

Wie of wat is van invloed op wat je maakt?
De omgeving waarin ik verkeer is de grootste invloed. Culturele dingen daar vanaf geleid, wat ook inhoudt internet, film en muziek.

Hoe ziet jouw optimale werkplek eruit?
De optimale werkplek is een ruimte waar je lang genoeg kan blijven om je eigen habitat te maken en daarin dingen te laten ontstaan. Ik maak mijn werkplek graag zelf, hoe deze eruit ziet is elke keer weer anders maar het is meestal in leegstaande gebouwen. Er zijn tl bakken uit vorige ateliers en zelfgebouwde plateaus om te kunnen blijven slapen.

Luister je muziek tijdens het werken? En zo ja, wat?
Wereldmuziek, techno, mellow, oude muziek (20+ jaar geleden) en crossovers tussen van alles en nog wat. Via youtube, radio en webradio (totallyradio.com en fresh.fm).

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
'Ga kraken'

Hoe ziet jouw ideale dag eruit?
7 uur op, de ochtend mailen en koffie drinken. In de middags en avond wat maken, lekker eten koken, wat sociaals doen (zoals een praatje maken ergens) en dan lekker slapen.

Kun je iets vertellen over je toekomstplannen? 
Blijven netwerken tot er genoeg dingen vanzelf flowen :).