maurice reijm // interieur dokter

Buikpijn van je woonkamer? 
Slapeloze nachten van je slaapkamer? 
Een burn-out van je eetkeuken? 
Hoofdpijn van je serre? 

 

Kom op consult bij de Interieur Dokter!
Maurice is een betrokken en bevlogen interieurarchitect die houdt van nieuwe dingen op een heel degelijke basis. Net zoals zijn gedegen opleiding (Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag)  van waaruit hij het concept van de Interieur Dokter heeft ontwikkeld: mensen in een uur tijd verder helpen met een veel voorkomend en vaak hardnekkig probleem: de inrichting van hun woonruimte. 

Hoe werkt dat?
Tijdens het YEDS-EVENT kun je aanschuiven bij de interieurdokter. Het gaat altijd om een spreekuur van 1 uur met maximaal twee personen. Neem voor het spreekuur foto's en tekeningen mee, alle informatie die kan helpen tot een weloverwogen advies. Voor het spreekuur word 30 euro in rekening gebracht, direct te voldoen. 

In het gesprek met de Interieur Dokter ga je aan de slag met je onvrede over je woonruimte. Wat het ook is, alles is bespreekbaar. Het gaat over functie van de ruimte, indeling, inrichting, kleuren, materialen en vormen. Voor geen twee mensen bestaat er hetzelfde recept. Elk mens is uniek, ruimtes hebben hun eigen kenmerken. Samen met de dokter kom je tot jouw unieke recept. Met dat recept sta je aan het begin van een vernieuwde woonervaring. 

Na afloop van het spreekuur krijg je jouw persoonlijke dossier direct mee. Zodat je er thuis nog eens rustig naar kan kijken. Dan kun je besluiten of en hoe je ermee aan de slag gaat. Ook is het mogelijk om een vervolgafspraak te maken. Dat kan in een volgend spreekuur, maar ook op de woonlocatie. Voor dat laatste gelden andere tarieven, informeer gerust. Omdat de interieurdokter ook gediplomeerd interieurarchitect is, kan hij ook offreren voor een volledig ontwerptraject en begeleiding bij de realisatie.