nieuw werk - illustrator bo-danique

Bo-Danique is illustrator en ontwerper en heeft een diverse en contrastrijke stijl. Ze vertelt over haar laatste werk:

'Ik ben bezig met een nieuwe verzameling tekeningen. Net als mijn vorige uitgave 'Gra biler, Hvide biler' leg ik objecten, associaties en gedachten vast die op het eerste oog niets met elkaar te maken hebben, maar door deze beelden met elkaar in aanraking te laten komen, ontstaat er een nieuwe wisselwerking waardoor de verbinding en de ware betekenis achter het geheel langzaam onthuld worden. Ik teken hierbij direct, zonder vooraf te schetsen of te bedenken, en zo ontstaan de pagina's op intuïtieve wijze en worden ze een bijna pure vertaling van gedachten, emoties en associaties.'

Blader hier door Bo-Danique's laatste werk:

Spreekt het werk van deze kunstenaar je aan? Leuk! We kijken met veel plezier op welke manier we het met jou kunnen koppelen. 

Bo-Danique houdt van afwisseling in haar werk en kan haar illustraties op allerlei manieren toepassen. Character-design, stijlontwikkeling, brainstormvisualisatie, illustraties voor kinderboeken, redactionele illustraties en overall grafische oplossingen. Ze heeft o.a. achtergronden voor Malmberg-spellen gemaakt, verschillende magazines en kinderboeken geïllustreerd, maar ook bijvoorbeeld stijlen ontwikkeld bij animaties en brainstormsessies real-time gevisualiseerd.

Neem contact op via info@yeds.nl of vul het contactformulier op deze website in. Graag tot gauw!