PROGRAMMA YEDS in 10b

Op 13 september wordt het Creatieve podium 10b door YEDS gedoopt tot plek waar verkoop van kunst & design, expositie, workshops, demonstraties, kennisdeling en netwerken door elkaar heen lopen! Bekijk hier het volledige programma met alle deelnemers! 


MEUBELS
Woody Woody (Dennis Last) maakt meubels op maat met respect voor de natuur. Je komt zijn ontwerpen op verschillende plekken tegen tijdens het event. Samen met Sjoerd van Gent heeft hij Plant-an ontwikkelt: de stadsmoestuinbakken community van Rotterdam! Tijdens het event demonstreren zij hoe gemakkelijk je zo'n bak in (en uit) elkaar klust!
Arnoud Dijkstra brengt vanuit Den Haag zijn eigenzinnige 'scharrelmeubels', gemaakt uit overgebleven houtresten. 
Christiaan van der Bok's meubels zijn strak, rauw en om verliefd op te worden.. 
Mark Langen's werk is heel divers en vooral intrigerend. Zo maakt hij bijvoorbeeld multifunctionele kastjes met allerlei (geheime) functies... 

 

ILLUSTRATIE

Chiara Arkesteijn 

Kirsten Verheij is een vrolijke freestyle illustrator en tekent ter plekke een illustratie van jou! 
Chiara Arkesteijn heeft een fijne minimalistische en vrouwelijke stijl. Ze verkoopt haar werk en daarnaast kun je bij haar terecht voor een mini-workshop aquarel postkaarten maken.  
Elzeline Kooy illustreert op een prachtige manier heel herkenbare situaties.. zoals ze zelf omschrijft: onhandig-schattig met veel ironie en een scherp randje..

 

FOTOGRAFIE
Florian Braakman brengt zijn net gelanceerde foto-boek 'She comes in colors' : een prachtig liefdesverhaal in kleur en beeld. 
Lianne Hermans: exposeert en verkoopt haar betoverende serie 'Wonderlijk schoon' 
Karen van Gilst: Onze heerlijke huisfotografe staat zelf in de Laurenskerk met haar werk. Maar haar fine art is tijdens dit event wel te koop YEDS-shop. 
Ilja van Rijswijk: Deze reislustige man zal weidse reis-foto's verkopen om bij weg te dromen, de opbrengst gaat naar de ALS stichting. En hij loopt in de middag rond om mooie plaatjes van het event te maken! 
Rutgher Pruijm: Fotograaf Rutgher lost Ilja af en zal de avond-fotografie voor zijn rekening nemen! 

 
DORA

DORA

DIVERS
Marit van der Kolk is product designer en heeft (o.a.) de 'pers-tas' bedacht: een tas vervaardigd uit Perzisch tapijt. Benieuwd hoe ze dat doet? Dat kan ze je laten zien tijdens haar demonstratie tijdens dit event!
Lauranne Cox is maker van Snack Magazine. Droom weg bij de schone plaatjes in dit fijne blad. 
Dora Kloppenburg maakt met een bijzondere visie prachtige schoenen, sieraden en haar-accessoires en zal deze zowel verkopen als exposeren. 
nonstopcollective is een innovatieve ontwerpstudio met een supergedreven dame en heer aan het roer: Suzanne Hoenderboom en Thomas van Asselt . Tijdens dit event zullen zij een beleving rondom het thema internet creëren..
Myra Nijman van Studio Planck maakt stevige broodplanken in mooi design voor elk formaat brood. 
DAM is de alternatieve munt van Rotterdam! Zij zullen op interactieve wijze uitleg geven over hoe dat werkt en wat het voor jou kan betekenen! 
Nienke Binnendijk geeft een speed consult over financiering (subsidiëring, fondsenwerving, verdienmodel) in de kunst- en cultuursector.
Maurice a.k.a. de Interieurdokter: Bij de interieurdokter kun je terecht voor al je interieur-wanhoop. In een consult van een uur kijkt hij praktisch met je mee welke (kleine) veranderingen een groot verschil gaan maken! 
 

FOOD
Pop-up Espressobar MONSH zorgt voor de heerlijkste koffie, thee & taartjes!

 

EDWIN

EDWIN

MUZIEK (o.a.) 
Eva Almagor: soul & blues met een randje gospel en een vleugje pop.  
EDWIN:  jazz quartet 
St.Polaroid: indie/ acousmatic/ folk/ lo-fi  

 

 

 

We hopen je daar te ontmoeten!