resumé.

WEEKENDTIPS
Laten we beginnen met een vooruitziende blik richting het weekend! Rotterdam blinkt van de markten en events..
Op onze facebook-pagina tipten we al twee makers-events: De mini markt van Elle Aime met o.a.  Ferdy Remijn en Noortje Bosma - Illustration en de opening van Creative Lifestyle Pop-Up Store Delft waar Ane Baztarrika haar werk verkoopt en je morgen ter plekke kunt mee verven! Na deze activiteiten kun je door naar Deliplein voor wat gluhwein bij De Kaapse Markt. En, mocht je een kerst-marathon willen houden. Bij de Groene Passage is ook een kerstmarkt! Heel biologisch vol heerlijkheden. knipperlichtjes en haardvuur..
En dan die zondag: fiets naar Coolhaven voor COOLHEAVEN WINTERFEST. Van circustent, poppentheater, balkan-muziek tot winterbingo. S'avonds richting theater Zuidplein voor de finale van de Music Matter Awards: 10 van de verste artiesten doen hun uiterste best, wie wint die award? 
 

YEDS TALK
Op zondagmiddag 6 december schoven we aan tafel voor de eerste YEDS TALK: deze bijeenkomsten richten zich op verbinding, professionalisering, ervaring en kennis uitwisselen. Dit keer hebben we met een aantal makers de verschillende onderdelen van YEDS onder de loep genomen en vooral veel mooie plannen gemaakt voor 2016! We zijn ontzettend blij met het enthousiasme en de fijne input van alle makers en staan te popelen ermee aan de slag te gaan in het nieuwe jaar! 

 

KERSTKAARTEN
De kerst is AAN. Ook bij de makers, waar je de leukste kerstkaarten kunt bestellen. Ga je voor de vos van Noortje Bosma? Of misschien voor de grafische strakke kaart van Tallulah Baxter?  Meer info over the making of van Noortjes kaart of het kopen van de kaarten vind je hier. Daarnaast heeft ze een vette win-actie. Om kans te maken volg je haar facebookpagina en tag je je vrienden. Voor a.s. zondag 12u! 
Tallulah's kaarten liggen nu te koop bij Stroop in de 'VERS WERK hoek'. 


LIEFDE
Deze week gingen we langs bij het gave kantoor van Hotel Rebel, op dit moment de werkplek van Rotterdam, I Love You om over een Valentijns event te brainstormen dat op jawel 14 februari zal losgaan. Een dag vol liefde voor, in en met de stad. We gooien diverse disciplines zoals kunst, theater en dans in de mix met verschillende toffe locaties in de stad. Daarover snel meer! 

DAMES IN HET WILD
Harmen Meinsma heeft een 'fascinatie voor dames op leeftijd'. Deze prachtige dames heeft hij in het eerste deel van zijn nieuwe project op de foto gezet. Lees hier het hoe en waarom en bekijk vooral de foto's: Dames in het wild