resumé.

Resumé! Deze week zat vol leuke ontmoetingen en ontwikkelingen: een terugblik!

Koffie met Marieke een awesome start op maandag met Marieke Bongaards, de cultuurscout van Alexander. Ze tips ons over subsidies, vers werk locaties en samenwerkingen. Haar aanstekelijke enthousiasme nemen we met veel plezier de rest van de dag en week mee. 

'Miss Etam'  Richard Kasperink gaat een leegstaande ruimte, voormalig Miss Etam, in het Alexandrium vullen met kunst, design en mode. En vroeg ons ook mee te denken. Een aantal YEDS makers zullen hier vanaf aankomende week hun werk verkopen, waaronder Tallulah, Ane en Chiara.  Binnenkort een uitgebreide blog over al het werk dat hier te vinden is. De 'Alex' shop is open van donderdag t/m zondag en zit naast de Hema. 

links: meeting met Rotterdam I love you. rechts:  Ane en Tallulah komen langs om werk te selecteren voor pop-up 'Alex'. 
 

Rotterdam, I Love You We schuiven aan tafel voor een lunch met Matt en Joeri, de twee drijvende krachten achter Rotterdam I Love You: zij maken een film over onze fijne stad, aansluitend in de serie voorgaande films waaronder 'New York I love you' en 'Paris je t'aime'. Naast het maken van de film zijn ze op een missie om al wat R'dam zo prachtig maakt bij elkaar te brengen en de diversiteit, creativiteit en liefde voor de stad te vieren. Dat sluit mooi aan bij YEDS en dus hebben ze ons gevraagd partner te worden. Er is een grove brainstorm geweest over een expositie waar we op korte termijn concrete plannen voor gaan maken, daarover dus snel meer!


KEILEFEST  Afgelopen juli hebben we in samenwerking met de Keilewerf en my fingerprint KEILEFEST georganiseerd. een tweedaags kunst, design, food- en muziekfestival.
Deze week hebben we met een aantal van de ondernemers in de Keilefewerf gebrainstormd over een interactief programma tijdens Art Rotterdam in februari. Iets met het maken van koffiezetters, installaties van marmer en dansvoer. More to come!  

Prachtige prints op houten panelen. Ane heeft onlangs een mooie workshop gegeven bij Bio Bodega en nu kun je haar werk hier ook kopen! Ps. Ben je al bij Stroop langsgeweest? Daar kun je nog tot eind december het mooie werk van zes makers bekijken & kopen (en belachelijk lekkere stroopwafels eten)
FIJN WEEKEND!