resumé.

Welkom Annemieke en Noortje!  Deze week stelden we je aan nieuwe maker Annemieke Kreuger voor: ze is grafisch ontwerper met een kritische randje. Haar interview kun je HIER teruglezen.  En we hadden een heel leuk gesprek met Noortje Bosma, zij is een bedreven papier-kunstenaar, maakt hier prachtige beelden mee en fotografeert deze vervolgens of maakt er korte filmpjes van.  Binnenkort meer over deze maker in een interview! 

Noortje Bosma (links) & Annemieke Kreuger (rechts)


POP SHOP ALEX  Een oud 'Miss Etam' pand in winkelcentrum Alexandrium wordt tot en met eind december gevuld met kunst, design en kleding! 
Ane Baztarrika, Tallulah Baxter  en Chiara Arkesteijn verkopen hier hun werk. Loop langs de Hema en de Bart Smit, tegenover 'Mr. Cocker vind je de winkel! Open van donderdag t/m zondag, van 12u - 18u en op vrijdag tot 21u. Poolstraat 65 - Rotterdam.


People's Power Drukbezochte opening op woensdagmiddag bij "People's Power" in de Grote Visserijstraat! Een initiatief van Radar Wmo waar je koffie en thee kunt drinken, deelnemen aan activiteiten en je slag slaan in de ruilhoek. Ook is er nu VERS WERK te zien en te koop van Martijn Koolstra, GeometeriorNaranja design architecture en FBZ ART. Geeft de witte muren en ruimte een mooie (kleurrijke) invulling. 

 

Weekendtip  Charlie's Kitchen was VERS WERK podium voor het werk van Elzeline Kooy. Ze hebben onlangs een fijne nieuwe koffie-toko geopend in de Mauritsstraat 217 genaamd  'Lilith'. Charlie's gaat weg, snif maar daarvoor houden ze  wel een mooie yard sale
Sla je slag en scoor het superleuke interieuritems van Charlie: stoelen, koffie-kopjes, vintage, curiosa en nog veel meer!

FIJN WEEKEND!