WDKA Graduates: Lauranne Cox

Ik hou echt van tijdschriften. Op de een of andere manier word ik er altijd naartoe gezogen als ze ergens liggen en kan het dan niet weerstaan om er - achterstevoren - doorheen te bladeren. Zo ook op zaterdag 28 juni bij de grote expositieruimte van locatie Katshoek. Er stond een toffe houten rijdende stand van SNACK magazine. De mooie vormgeving en de verhouding tekst en beelden spraken me meteen aan. Verleidelijk om een exemplaar mee te nemen en thuis door te gaan lezen. Maar ik kon me bedwingen! Ik schreef me netjes in voor de nieuwsbrief en nam een kaartje mee. Die gaan we nog benaderen, dacht ik.

Toen ik al bijna wegliep sprak Lauranne me enthousiast aan, "Heb je nog vragen over het tijdschrift?". We raakten aan de praat en ze vertelde me over haar passie voor tijdschriften en hoe vol haar huis ermee staat, stapels en stapels. Toen ik haar complimenteerde met de mooie rijdende stand vertelde ze dat het onderstel van een oude viskar is en dat ze het houten frame zelf heeft ontworpen. Dankzij een behulpzame en handige buurman kon het in uitvoering gebracht worden. Heel tof, deze stand kan wat mij betreft zo naar een festival of markt gereden worden!  

Ik werd enthousiast van het idee om te kijken naar de mogelijkheden om haar en SNACK te portretteren voor VERS WERK. Ik gaf mijn kaartje en we hebben contact gehouden. Zaterdag komt Lauranne naar de YEDS pop-up shop bij Bazar Bizar, dan gaan we verder praten over de mogelijkheden. Ik ben benieuwd!

Lees hier de online variant van SNACK en kom o.a. alles te weten over Urban Solutions, de culturele variant van Tinder en hoe het leven van een museumbeveiliger eruit ziet.

Meer info over Lauranne en haar projecten op www.laurannecox.com.

Rijdende SNACK stand

SNACK magazine - Lauranne Cox

SNACK magazine - Lauranne Cox