Starla neemt afscheid, Annejet zet YEDS voort

Nieuws vanuit het YEDS front: Starla stopt met pijn in het hart vanaf januari met YEDS en Annejet zet het bedrijf alleen voort. In dit nieuwsbericht vertellen we je er meer over. 

Vorig jaar is Starla verhuisd naar Arnhem en het werken op afstand werd steeds lastiger: ze miste het live contact in Rotterdam met de makers, het netwerk en opdrachtgevers. Daarbij rolde ze in Arnhem in een hele leuke en interessante functie als teamcoördinator bij ABO Ondersteuning. Daarom de keuze om uit YEDS te stappen. Vanuit haar een big thank you! voor de mooie ontmoetingen, de support en samenwerkingen. Helemaal uit beeld zal ze niet zijn, af en toe is ze nog te vinden in Rotterdam (blijft toch haar eerste liefde) en op afstand blijft ze YEDS in de gaten houden. Ze zal een rol vervullen in de Raad van Advies om nog af en toe met Annejet te sparren.

Want goed nieuws: Annejet zal YEDS voortzetten! Ze kijkt er naar uit om het bedrijf verder uit te bouwen in combinatie met haar andere focus: het helpen van bedrijven bij verandering (zie meer hierover op www.annejetgosselink.nl). Daarin is naar haar idee nog meer verbinding met kunst te maken en dat potentieel te benutten. Het zal natuurlijk voor Annejet wel anders worden om zonder Starla YEDS vorm te geven, maar heeft veel zin om de samenwerking met de makers, partners en opdrachtgevers voort te zetten. 

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen of wil je een reactie geven? Neem contact met ons op, we horen graag van je :-)

Starla en Annejet proostten afgelopen vrijdag op de mooie YEDS jaren en op een full-time vriendschap na 4,5 jaar samenwerken.

YEDS werd door Starla en Annejet in juni 2014 opgericht en in die 4,5 jaar hebben ze op allerlei manieren kunst een podium geboden (in Rotterdam). Benieuwd hoe? Neem een kijkje op het portfolio-overzicht.