tallulah baxter - grafisch ontwerper en interieurstylist

Tallulah heeft zich onlangs bij ons aangesloten als nieuwste VERS WERK talent! Daar zijn we heel blij mee want Tallulah maakt onder de naam Geometerior prachtig grafisch werk. We stellen haar met veel plezier aan je voor!

1. Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Tallulah, afgestudeerd als Multimedia designer en Interieur Stylist, wonend in Rotterdam. Ik ontwerp textiel producten voor het interieur en grafische patronen voor o.a. wenskaarten. 

2. Met welke materialen werk je het liefst? 
Ik werk graag met papier en textiel. 

3. Wie of wat is van invloed op wat je maakt?
Mijn ideeën ontstaan door de dingen die ik meemaak in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld kleuren en vormen van de seizoenen zie je terug in mijn werk. 

4. Luister je muziek terwijl je werkt en zoja wat voor muziek?
Als ik muziek luister tijdens ontwerpen dan is dat verschillend. Van electronic, alternatief tot klassiek. Soms vind ik het juist prettiger werken als het stil is, hangt er vanaf in welke stemming ik ben. 

5. Welk gekregen advies is je het meest bij gebleven?
Het is belangrijk om altijd door te gaan met ontwikkelen. Om verder te komen, moet je blijven creëren. 

6. Hoe ziet jouw ideale dag eruit?
Een dag waar ik niks heb gepland en mijn creativiteit kan loslaten. Inspiratie op doen in musea of gewoon thuis op trendblogs. 

7. Kun je iets vertellen over je toekomstplannen? 
Ik wil in de nabije toekomst bedrijven benaderen die met mij willen samen werken. Zoals het drukken van de grafische patronen die ik ontwerp op textiel en dat uiteindelijk als product zoals theedoeken, beddengoed etc.  Daarnaast zou ik het geweldig vinden als mijn werk op verschillende plekken te koop staat.


Daar gaan wij natuurlijk ons best voor doen! We houden je op de hoogte van de locaties waar Tallulah te zien zal zijn.