tour d'amour

Tour d'Amour: vier Valentijnsdag op een typisch Rotterdamse manier!

Op Valentijnsdag, zondag 14 februari, vindt de eerste editie van Tour d'Amour plaats, een avontuurlijke, verrassende en typisch Rotterdamse manier om Valentijnsdag te vieren. Geen snoephartjes en roze champagne, maar een tour langs vele smaakmakers van de Rotterdamse cultuur. Deze tour organiseren we in samenwerking met Rotterdam, I Love You.

Tour d'Amour laat op verschillende locaties in en rondom het Schieblock, de Hofbogen en het Hofplein zien wat Rotterdam te bieden heeft op het gebied van onder meer muziek, dans, film, mode, spoken word, kunst en keuken. De bezoekers worden uitgenodigd en uitgedaagd door de makers om hun eigen inbreng te geven en deel te nemen aan het creatieve proces. Tour d'Amour laat de vlam tussen cultuur en publiek overslaan.

Deelnemende makers worden de komende weken voorgesteld op de Facebook-pagina van Tour d'Amour, onder wie filmmaker Shariff Nasr, muzikant Paul Fitzpatrick en de woordkunstenaars van Woorden Worden Zinnen. Voor de kunst/fotografie brengt YEDS zes diverse makers met een passie voor Rotterdam bij elkaar in het Groot Handelsgebouw. 
Tour d'Amour is geschikt voor stelletjes én singles.  Sterker nog, je kunt ook meedoen met een awesome singlestour begeleid door Gino van Weenen! Kaarten à 7 euro zijn verkrijgbaar op https://www.eventbrite.nl/e/tickets-tour-damour-20808313225.