tour d'amour - zondag 14 mei 2017

TOUR D'AMOUR | 15 MEI 2017

Vorige jaar hebben we het event Tour d'Amour opgezet met filmproductie en urban movement Rotterdam I love you. Tijdens deze dag maken bezoekers een tour langs diverse leuke/mooie locaties waar zij in aanraking komen met verschillende kunstdisciplines.  Op 14 februari 2016 was de eerste (Valentijns)editie. De tweede editie is coming up: namelijk a.s. zondag 14 mei! Van muziek tot kunst, film, mode en dans tot spoken word. Het wordt weer een heerlijk feestje!
Waar de eerste editie rondom Rotterdam Centraal en Schieblock plaatsvond is het dit keer gecentreerd rondom centrum en Rotterdam Noord. YEDS is dit keer minder betrokken bij de gehele organisatie maar koppelt wel de kunstenaars aan het event. Zij zullen bij Broeinest in het ohzo leuke ZOHO gebied interactief aan de slag gaan met de bezoekers. 
 

Locatie: Broeinest
Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers en brengt producenten, merken en materialen samen. Ze organiseren workshops, lezingen en ontbijtsessies. Daarbij stellen ze flexwerkplekken, een werkplaats, vergaderkamers en een lasersnijder ter beschikking. Én ze hebben een heerlijke koffie-bar waar je naast goeie taart en koffie de heerlijkste pitta broodjes kunt bestellen. Deze Broeinest is in navolging op die van Eindhoven net een paar maanden open. 

 

Fotografie & Illustratie - ROFFA IS DE BOM! 
Fotograaf Anne Bothmer en illustrator Bibi Kok hebben zich laten inspireren door de Rotterdamse kreet 'Sterker door strijd!' en zetten bij hun project 'ROFFA IS DE BOM!' bezoekers op de foto tegen een zwart-wit scenery straatfoto genomen tijdens de wederopbouw van Rotterdam. 

 

Michael van Kekem - print-en druktechnieken
Printmaker Michael van Kekem was er ook bij de eerste editie bij en we zijn blij dat hij ook in Broeinest zijn skills gaat laten zien. Michael focust zich op illustratief design en prints. Van editorial, identiteit, handgemaakte producten tot posters en typografie. Hij staat bekend om zijn speelse, kleurrijke werk. Hij zal verschillende technieken uitleggen en nodigt bezoekers uit om een eigen print te maken.

 

 


 

INFO
Tour d'amour
Datum: zondag 14 mei 2017 | 13u - 19:30u
Haal je tickets voor maar 7 euro hier

Check de pagina van Tour d'Amour en het Facebook-event voor alle info.