VERS WERK in TOKO51

Hiephiep, aanstaande woensdag 5 november gaat pop-up TOKO51 officieel open!
TOKO51 bouwt een oude Chinese supermarkt aan West-Kruiskade in Rotterdam om tot een cross-over project met kunst, design, muziek, mode en vintage.

 


En wij doen mee! We hebben de toko in contact gebracht met een aantal kunstenaars en designers die volgens ons goed in het aanbod passen dat ze voor ogen hebben. Inmiddels hangt het eigenzinnige werk van Luuk Smits, fotograaf en kunstenaar aan de muur. Chiara Arkesteijn gaat haar prachtige illustraties exposeren en verkopen en de Pers-tassen van Marit van der Kolk hangen ook al te pronken!
Studio Planck zal haar stoere design (brood)planken op de tafel gooien en de fine photography art van Karen van Gilst heeft ook een mooi plekje bemachtigd.
Voor een fijne Vlaamse vintage bike kun je terecht bij Project Vélo en voor de kleurrijke tekening van Elzeline Kooy kijk je bij binnenkomst even naar rechts, haar gedrukte tote-bags vind je verderop in de vitrinekast. 

Het werk dat we hebben aangedragen is te herkennen aan een VERS WERK-label. Op die manier weet je dat er op de YEDS-website meer informatie te vinden is over (de achtergrond van) deze kunstenaar of designer. 

Aankomende maanden zullen we nog meer makers in contact brengen met TOKO51 zodat er telkens een vers aanbod is. Komt dat zien!
Adres: West-Kruiskade 51, Rotterdam