22 april: vers werk opening: govart | mark langen x macdaddy

Op vrijdag 22 april vieren we het werk van twee makers met een voorliefde voor architectuur: Mark Langen en Govert van der Heijden exposeren bij onlangs geopende MacDaddyVERS WERK locatie
MacDaddy Rotterdam is een eigenzinnige, jonge onderneming gericht op de in- en verkoop en reparatie van refurbished en customized Apple producten. Maar MacDaddy heeft de ambitie om meer te zijn dan slechts een winkel. Ze streven ernaar een community te creëren waarbinnen er veel ruimte is voor het beleven en uitwisselen van kunst en muziek. Ze willen de ambities en passies van de community graag stimuleren en een persoonlijke benadering is voor MacDaddy van grote waarde. 

VERS WERK makers
Mark Langen: architect en meubelmaker. Met zijn onderneming MNL maakt hij houten meubels en producten op maat. In MacDaddy staat 1 van zijn ingenieuze kubussen met allerlei verborgen functies. Uitproberen moet! 
www.marklangen.nl

Govart (Govert van der Heijden, 1985) is een geboren Rotterdamse illustrator/kunstenaar en heeft een eindeloze passie voor de Maasstad. Voor Govart is Rotterdam een bijzondere, rauwe en robuuste stad met prachtige beeldbepalende architectuur. Zijn liefde voor de stad uit hij door tekeningen en schilderijen te maken van typisch Rotterdamse gebouwen en plekken. Drie van zijn werken zijn op deze VERS WERK plek te bezichtigen. 
www.govart.nl 

Vrijdag 22 april | 19u | MacDaddy | Oude Binnenweg 101, Rotterdam

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VERS WERK is het label van YEDS en maakt van Rotterdam een openbare galerie door op verschillende plekken in de stad het werk van kunst en designtalent te exposeren en verkopen.