VERS WERK - MARK LANGEN IN BIO BODEGA

We zijn op missie om van Rotterdam een openbare galerie te maken! We stellen je dan ook graag voor aan het eerste podium: Bio Bodega! 
Hier kun je twee maanden lang het werk van Mark Langen bewonderen. 
En laat het meteen een locatie zijn waar we hele goede koffie kunnen krijgen. Mooi meegenomen :). Samen met eigenaresse Claudia Nagaro hebben we gister een mooi plekje uitgezocht voor een van de ingenieuze  kubussen van Mark Langen. 

Bio Bodega is een fijne plek op de Proveniersstraat naast  Booon en La Cazuela. Er is een winkeltje met zo'n beetje alles dat je nodig hebt en bijzondere producten als handmade pindakaas, soep van Kromkommer en zeewier tot blauwe pasta. Naast je boodschappen kun je er ook neerstrijken om te lunchen. Een suikervrije bounty van SUE, vers brood en verrukkelijke home made lasagne bijvoorbeeld. Allemaal biologisch. 

En nu kun je dus ook Mark's prachtig vormgegeven kubus bewonderen! Op het eerste gezicht is er nog niet zoveel te ontdekken maar als je op de juiste punten drukt word je verrast door allerlei vernuftige handigheden. De kubus in Bio Bodega is gericht op het ultieme relax-moment met o.a. vakjes voor wijnglazen, sigaren, magazines en een afstandsbediening! 
De kubussen van Mark hebben allemaal een andere functie: een schaak-kubus bijvoorbeeld of een die je als nachtkastje gebruikt. Hij maakt ze ook graag voor je op maat als je een tof idee hebt. Kijk voor zijn andere kubussen hier en ga vooral even langs bij Bio Bodega om deze kubus te bewonderen! 

Halverwege mei zal ook Chiara Arkesteijn's werk hier te bewonderen zijn, daarover later meer.  
En voor in de agenda: op zondag 7 juni staat de vernissage bij deze locatie gepland!

Bio Bodega: Proveniersstraat 36A, Rotterdam