hallo weekend!

Weekenden in Roffa kunnen wat overweldigend zijn, what to do? Simpel: Kies wat leuks uit deze top 5! 

DAK

1. DÂK. Sowieso. Op het dak van parkeergarage Katshoek in Zoho is tot september allerlei leuks te doen. Check de fb-page. Wij gaan vanavond in ieder geval fijn bbq'en tijdens de opening!

2. Klaver5 festival: 11 dagen lang sport, muziek, cultuur, eten & drinken in Vlaardingen. Met op 9 augustus een dag vol bandjes, dj-sets en performances.

3. Ballroom pop-up-bar Ballroom gaat ergens in september open maar vanavond kun je er in de Witte de Withstraat al een drankje op het terras doen. Een Bobby's Dry Gin bijvoorbeeld.

4. Food-minded? Elke vrijdag kun je Kanen bij de Hofbogen! Daar staan diverse foodtrucks hun lekkers te serveren. En op zaterdag kun je weer naar de supergezellige Rotterdamse Oogstmarkt op Noordplein. Voor de dosis regionale en seizoensgebonden goodies. Oh en de Fenix Food Factory hoeven we niet meer te introduceren toch? :)

5. Genoeg van al het gefeest? Tot 24 augustus kun je nog naar Urban By Nature. Deze tentoonstelling laat zien dat stad en natuur, ooit tegenstellingen, steeds meer in elkaar overvloeien. De hoofdtentoonstelling is te zien in de Kunsthal en het Natuurhistorisch Museum. Laatste is sowieso een aanrader als je ook een aanhanger van opgezette dieren en ander gespuis bent.. 

 Happy

          weekend!