YEDS 2.0

Het lijkt wat stil bij YEDS, maar achter de schermen is dat allesbehalve zo!
In de afgelopen periode hebben we alles onder de loep genomen en gekeken hoe we YEDS nu en in de toekomst zo leuk en succesvol mogelijk kunnen maken.
En wel zo: 

Rotterdam wordt onze openbare galerie! 
We koppelen VERS WERK van verbonden makers aan diverse expositie-plekken. Een café, metro station, bloemenwinkel, gerse kapper of nieuw restaurant kan het podium zijn. We kiezen die plekken waar het werk een mooi publiek krijgt! Het werk is herkenbaar aan het VERS WERK-label dat bij het werk hangt of staat. 
Het publiek komt meer te weten over de makers door op yeds.nl te kijken. Hier staan namelijk de profielen van de makers (die de aankomende tijd ook een upgrade krijgen :)


Daarnaast organiseren we, vaak in samenwerking met andere initiatieven of professionals, evenementen, festivals, workshops of bijeenkomsten. bijvoorbeeld. Gericht op kennisdeling en informatie-uitwisseling voor de professionele ontwikkeling van een maker en het tonen van het werk. 
 

We zijn niet zomaar tot dit concept gekomen, we hebben namelijk een netwerk vol slimme, mooie en creatieve mensen!
Samen met merk-adviseur Lotte Eppings keken we naar wie YEDS als merk 
is, wat wij belangrijk en leuk vinden en willen uitstralen. Toen dat helder was gingen we om de tafel met de betrokken makers. Want waar ligt bij hen behoefte, wat heeft een kunstenaar of designer echt nodig? Hoe helpen we hen zo goed mogelijk verder?  
Tot slot heeft Dominique Boyali-van Maanen, financieel adviseur bij Bizi4U, met ons gekeken hoe we deze droom kunnen laten blijven bestaan en ook naar de zakelijke kan van wat we doen te kijken. 

De aankomende periode staan er leuke dingen te gebeuren. Zo staat er een enorm tof festival op de planning en meerdere mooie expositie openingen van VERS WERK. We houden je op de hoogte!