zondag 5 juni | vers werk opening: esther sepers x flowers & sours

Dubbel feest: Flowers&Sours opent dit weekend en illustrator Esther Sepers verkoopt haar werk onder het VERS WERK label op deze gloednieuwe locatie. We nodigen je graag uit voor dit festijn! 
Zondag 5 juni | 15u | Flowers&Sours | Coolhaven 148a, Rotterdam
Hier vind je het facebook-event

Flowers & Sours

MAKER
Esther Sepers Illustraties is specialist natuur en vormgeving en dat zie je in haar werk meteen terug. Inspiratie haalt ze uit alles wat er om haar heen gebeurt: een mooie kleur lucht, een plantje wat tegen een huis aan groeit of de kat van de buurvrouw. Op deze locatie kun je diverse werken van Esther bekijken en ook haar postkaarten kopen.

PLEK
Flowers&Sours is een proeflokaal en laboratorium in één, waar het verhaal van de producten én het maakproces centraal staan. Het is een platform waar je weer in aanraking komt met de kwalitatieve, kleinschalige productie van voedsel. Ze conserveren de eetbare wilde, en gekweekte omgeving door er o.a. bloemen- en kruidendranken en gefermenteerde seizoensoogst van te maken. Het is een initiatief van Maidie van den Bos (Bloesembar) en Sanne Zwart (Ferme KolenKeukenboeren) en onlangs is Cathy van den Berg (Friscat) aangesloten. Het weekend van 5 juni gaat Flowers&Sours ook officieel open dus het is een groot feest!

Esther Sepers 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VERS WERK is het label van YEDS en maakt van Rotterdam een openbare galerie door op verschillende plekken in de stad het werk van kunst en designtalent te exposeren en verkopen.