Aangenaam! 
Ik ben Tallulah Baxter en ik maak textiel producten voor het interieur, digitale prints en abstracte foto prints.


Inspiratie Mijn inspiratie haal ik uit beelden die ik verzamel of maak. Van anderen leer ik graag nieuwe inspirerende design plekken kennen.

Creatief proces Het leukste vind ik het verzamelen van beelden, een moodboard creëren en vanuit hier patronen ontwerpen. Er zijn geen dingen die ik minder leuk vind, ik heb plezier in het hele proces :)

Favoriete website Op de website design-milk.com kijk ik het liefst. 

Guilty pleasure Mijn guilty pleasure is het eten van huisgemaakte kokos-vanille ijs! 

YEDS Ik ben geabonneerd op yeds omdat zij mij kunnen ondersteunen in het bekend maken van mijn werk.

Achtergrond Dankzij de opleidingen Multimedia Design en Interieur Styling ben ik gevormd tot een professioneel designer. Hier heb ik geleerd om vanuit een concept te denken en kritisch te kijken naar elk ontwerp, voordat het als eindproduct beschouwd kan worden. Ik heb mijn eigen stijl ontwikkeld en ontdekt wat mij het meest fascineert, dat is namelijk alles was geometrisch is, bijvoorbeeld sterke lijnen in architectuur. 

In opdracht Samenwerken en/of exposeren voor een bepaald thema. Het maken van textiel producten zoals kussens. 

Werkplek Ik werk vanuit huis. 

Dit kan ik goed  Ik haal uit gebouwen, natuur, mensen en alles wat ik om mij heen zie de kleuren, vormen en lijnen. Doormiddel van fotografie zoek ik de juiste compositie en bewerk ik dit tot een abstracte print. Tot het beeld onherkenbaar is.
 


Jouw bedrijf, huis of evenement verrijken met (deze) kunst?