Aangenaam!
Ik ben Rou Hun (spreek uit als Lowen) en ik maak mijn kunst met creative coding en audiovisuals.

Als ik in Nederland ben, werk ik meestal vanuit een studio met vrienden of thuis.

Inspiratie Mijn inspiratie haal ik uit andere (gepassioneerde) kunstenaars, velen volg ik op instagram. Verder denk ik dat alles ons inspireert, bewust of onbewust.

Goed in Problemen oplossen, meedenken met anderen. Van anderen leer ik graag:  leren is 1 van m'n grootste passie. Graag leer ik van anderen wat die van hun is.

Favoriete website Ik heb zoveel over websites te zeggen dat ik geen favoriet heb. Alsof je Picasso vraagt wat z'n favoriete schilderij is ;)

Creatief proces Conceptualisering en uitvoeren en samenwerken met anderen vind het leukste. Het minst leuk vind ik administratie en rompslomp wat allemaal nodig is naast het werk

(Guilty) pleasure  chocolade-binges

YEDS heeft een leuk concept en via hen kom ik graag in contact met andere creatievelingen en potentiële klanten. 

Achtergrond
Opleiding: HBO digitale communicatie
Projecten: Visuals voor de liveshow van Falco Benz
Werkervaring:  Na m'n studie werk ik 7 jaar als front-end webdeveloper, waarvan 5 bij Efocus (ze heten nu Valtech). Toen 10 maanden door Azië gereisd en 2 jaar als freelancer gewerkt. Heb aan een aantal grote sites gewerkt zoals Volkswagen, VVV cadeaubonnen, Douwe Egberts, en meer.Nu een nieuw avontuur met creative coding en audiovisuals. Dat zijn realtime visualisaties tussen geluid en muziek. Daarnaast maak ik graag digitale composities.

In opdracht Ik zou graag willen samenwerken met artiesten en andere creatievelingen.

Video Voor Falco benz, een live performer uit Utrecht heb ik de visuals gemaakt adhv code. De elementen reageren op het geluid en zijn realtime. Voor de show is het opgenomen ivm gelimiteerde rekenkracht van z'n laptop. Hier zijn een aantal korte filmpjes (max 1min): 1 2 3 4   en hier een kort filmpje van een experiment met audiovisuals.

Werkplek Overal. Ik reis en werk vaak en heb alleen mijn laptop nodig. 


Jouw bedrijf, huis of evenement verrijken met (deze) kunst?