Aangenaam! Wij zijn Kevin Kars en Cynthia Boom, wij illustreren en creëren nieuwe werelden om even uit de werkelijkheid te kunnen ontsnappen!


Werkplek Wij hebben een hele fijne werkplek in Leidsche Rijn! In een oude kersenboomgaard zijn 30 atelier woningen gebouwd. Waarvan wij in 1 mogen werken en wonen! Een unieke plek met veel licht, groot oppervlakte en we hebben zelfs onze eigen event/ expositieruimte. Het leuke aan deze plek is dat je al je buren kent en dat er mooie samenwerkingen ontstaan. Omdat we met ons atelier aan de tuin zitten kunnen we tijdens een dip in de zomer even kersen gaan plukken. Sinds kort hebben we ook onze eigen drukpers in ons atelier. Waar we natuurlijk heel erg blij mee zijn.

Inspiratie halen we uit vormen uit de stad en de natuur. We worden geïnspireerd door alle geometrische vormen die we de hele dag tegen komen. Met de vormen, kleuren en patronen die ontstaan door gebouwen, infrastructuren en de natuur maken we onze prints. We hebben een grote liefde voor papier.  We houden van gedrukt werk. Ook als we in opdracht werken vinden we het super fijn om met papier te werken. Het voelt echter, en persoonlijker.

Wij zijn goed in het combineren van kleuren het vertellen van verhalen in beeld. 

Cynthia leert graag van anderen in het hier en nu te zijn. Kevin daarin tegen leert graag van anderen om dingen los te kunnen laten. Omdat we heel verschillend zijn leren we ook iedere dag weer van elkaar. Dat is zo leuk aan samen werken.

Wij zijn geabonneerd op YEDS, omdat we vinden dat ze heel toffe projecten doen in Rotterdam (een stad waar wij door geïnspireerd raken in ons werk), en met inspirerende ontwerpers samenwerken. Wij geloven dat je samen verder komt!

 

Achtergrond Wij zijn een ontwerp duo met allebei een andere achtergrond. In 2009 studeerde Cynthia af aan het Amsterdam Fashion Institute en specialiseerde zich in beeld en concept. Twee jaar later studeerde Kevin af aan het St. Joost in Breda met als afstudeerrichting Illustratie. Hiervoor heeft hij 4 jaar grafisch gedaan aan het grafisch Lyceum in Utrecht. Per toeval ontdekte wij onze kracht als duo. We werkten samen aan een opdracht en dat beviel zo goed dat we de studio samen hebben voortgezet. Door aanvragen kwamen wij er steeds meer achter waar ons hart ligt! We houden van geometrie, landschappen, steden en kleuren. We creëren werelden waarin wij ons zelf in willen bevinden!

Opdrachten We werken graag in opdracht. We focussen ons vooral op (stads) landschappen, infographics en plattegronden. Dit doen we voornamelijk voor woningbouw corporaties, projectontwikkelaars, architecten. Maar ook voor tijdschriften en reclamebureau's. 

Wat we graag nog zouden willen doen? We zouden heel graag nog een keer een ontwerp voor een tof festival willen maken. Sinds 2015 hebben we ook onze eigen producten. Die we exposeren, verkopen via onze webshop en via verschillende winkels. Hierdoor hebben we ook al een aantal toffe producten in opdracht mogen ontwerpen!

Het allerleukste aan ons creatieve proces vinden wij nieuwe ideeën tot leven brengen. Als het geen wat in ons hoofd zit ook zo in onze illustratie terecht komt.


Onze favoriete website is zeker weten Instagram! Altijd heel fijn om geïnspireerd te worden. 


Jouw bedrijf, huis of evenement verrijken met (deze) kunst?