TOUR D'AMOUR


Op 14 februari 2016 vierden we de liefde voor de stad en voor heel veel mooie disciplines tijdens Tour d'Amour! We organiseerden dit event samen met Rotterdam, I Love You. Een event waar het publiek onderdeel van kunst, design, fotografie, muziek, food, spoken word, film en fashion kon worden op bijzondere locaties rondom Rotterdam Central District. 

Vanuit YEDS hebben 6 makers het publiek een kijkje in hun wereld gegeven in de hal van het Groot Handelsgebouw. Er werden collages gemaakt door Tallulah Baxter en Narjara Grondman en Govert van der Heijden tekende met wat hulp van bezoekers heel Rotterdam. Karen van Gilst fotografeerde de liefdevolle mensen die langskwamen, Mark Langen deelde zijn ingenieuze kubus voor zwoele nachten en Michael van Kekem zeefdrukte tassen en t-shirts met een eigen ontworpen design!

Mooi hoe iedereen met ons dit liefdesfeestje (voor de stad en kunst) vierde <3

Links is Michael van Kekem een Valentijnsprint aan het zeefdrukken en rechts wordt fotograaf Uriel op de foto gezet door Karen van Gilst.

Links is Michael van Kekem een Valentijnsprint aan het zeefdrukken en rechts wordt fotograaf Uriel op de foto gezet door Karen van Gilst.

Fotocredits event: Uriēl Matahelumual, bekijk ze HIER allemaal!


"Share your love for Rotterdam"
 concept en fotografie door Karen van Gilst, achtergrond illustratie door Govert van der Heijden